Omgeving Nijmegen

Samantha Janssen | HR-professional

Ben jij op zoek naar een HR-professional?

De verbindende factor tussen de organisatie en personeel

Hoi! Ik ben Samantha Janssen; HR-professional, maar in het dagelijks leven ben ik dertiger, moeder van een lieve dochter, vrouw van een geweldige partner en een trotse Nijmegenaar.

Mijn carrière als HR-adviseur is begonnen in een ondersteunde rol als directiesecretaresse en executive assistent bij verschillende organisaties. Ik stond dus altijd dicht bij de directie en wist precies wat er zich op de werkvloer afspeelde. Dat vond ik toen al erg interessant! Op een gegeven moment kreeg ik de kans om door te stromen als HR-adviseur. In deze rol kreeg ik te maken met de verschillende lagen in de organisatie. Dat vond ik fantastisch, want ik spreek de taal van zowel de directie als de mensen op de werkvloer. Tóch miste er iets in deze functie en ik besloot te gaan doen wat ik het allerbeste kan: een verbindende factor zijn tussen de organisatie en het personeel.

Samantha Janssen - Career Imago

“ Het werken met alle lagen binnen een organisatie vind ik fantastisch!”

Een verbindende factor

Hoewel veel mensen HR nog steeds associëren met het registreren van ziekmeldingen en het goedkeuren van declaraties, is de rol van HR tegenwoordig veel meer dan dat. HR is de verbindende factor die alle aspecten binnen een organisatie samenbrengt. Helaas kunnen tijdelijke personeelstekorten of het gebrek aan specifieke expertise ervoor zorgen dat de HR-afdeling niet op volle kracht draait. Daarom help ik organisaties bij al hun HR-uitdagingen.

Samantha Janssen - Career Imago job marketing

Kopje koffie?

Heeft jouw HR-afdeling (tijdelijk) behoefte aan extra ondersteuning? Zoek je deskundig advies met betrekking tot HR-vraagstukken? Of ben je op zoek naar een oplossing voor jouw wervingsuitdagingen? Neem dan contact met me op! Onder het genot van een kop koffie kijken we samen hoe ik je kan helpen bij jouw HR-vraagstukken.

Ik gebruik cookies om ervoor te zorgen dat mijn website voor u als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruik ik o.a. cookies voor onze web statistieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten