Omgeving Nijmegen

Over Samantha Janssen

Ben jij op zoek naar de perfecte match voor je vacature?

De verbindende factor tussen de organisatie en nieuw talent

Hoi! Ik ben Samantha Janssen; HR-adviseur, maar in het dagelijks leven ben ik dertiger, moeder van een lieve dochter, vrouw van een geweldige partner en een trotse Nijmegenaar.

Mijn carrière als HR-adviseur is begonnen in een ondersteunde rol als directiesecretaresse en executive assistent bij verschillende organisaties. Ik stond dus altijd dicht bij de directie en wist precies wat er zich op de werkvloer afspeelde. Dat vond ik toen al erg interessant! Op een gegeven moment kreeg ik de kans om door te stromen als HR-adviseur. In deze rol kreeg ik te maken met de verschillende lagen in de organisatie. Dat vond ik fantastisch, want ik spreek de taal van zowel de directie als de mensen op de werkvloer. Tóch miste er iets in deze functie en ik besloot te gaan doen wat ik het allerbeste kan: een verbindende factor zijn tussen de organisatie en nieuw talent.

Samantha Janssen - Career Imago

“ Het werken met alle lagen binnen een organisatie vind ik fantastisch!”

Verleiden is het nieuwe werven

In de krappe arbeidsmarkt van nu moet je als bedrijf eruit springen. Je moet laten zien waarom potentieel talent bij jouw bedrijf moet komen werken. Wat heb jij ze te bieden? Ik zet mijn kwaliteiten in om ervoor te zorgen dat jij de juiste kandidaat voor jouw vacature vindt. Als structuurjunk met oog voor detail en een enorm berg lef zorg ik voor die juiste match!

Samantha Janssen - Career Imago job marketing

Kopje koffie?

Wil jij een imago check, je imago een boost geven of samen met mij het een imago traject aangaan? Neem dan contact met me op! Onder het genot van een kop koffie kijken we samen hoe ik je kan helpen bij het vinden, boeien en binden van de juiste kandidaten voor jouw vacatures.

Ik gebruik cookies om ervoor te zorgen dat mijn website voor u als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruik ik o.a. cookies voor onze web statistieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten